VILA LA MUNTE - VALEA DOFTANEI
    • 95000 € Comision 0%
    • Adaugat pe: 01.10.2019
    Caracteristici
    Numar camere: +5 camere
    Suprafata utila: 200 mp
    Structura de rezistenta: Lemn
    Locuinta mobilata: Lux
    Total etaje imobil: 2
    Numar balcoane: 1
    An constructie: 2016
    Suprafata teren: 700 mp
    Numar bai: 2
    Detalii

    VILA la munte - aflata in com. Valea Doftanei,localitatea Traisteni,- constructie finalizata in 2017, este amplasata intr-o zona montana deosebita, in mijlocul naturii avand o priveliste frumoasa spre muntii Baiului si Zanoaga, altitudine de 1000m, zona exclusiv de vile/case de vacanta si pensiuni fiind potrivita iubitorilor de natura, liniste si aer curat.
    Structura casei este din lemn stratificat cu grosime a grinzilor de 30 cm, cu izolatie multistrat,(tencuiala,polistiren expandat
    EPS 80+ IGNIFUGAT/lemn/vata minerala/rigips), tamplarie din lemn stratificat cu geam termopan, izolatia la mansarda fiind dublata cu strat de polistiren si folie de aluminiu. Instalatia electrica este cu cablu de cupru fiind tras traseu individual pentru fiecare convector.
    Curte in supraf de 690 mp amenajata cu loc gratar
    ,terasa/leagan/trambulina,camera tehnica,masina tuns iarba,etc.
    Parcare si alee pavate cu piatra naturala de rau de cel putin 7cm grosime.Casa este prevazuta cu o terasa generoasa pe care se serveste masa.
    Terasa placata cu granit si amenajata cu mobilier de exterior aflata in apropierea gratarului.
    Bucatarie open space cu bar, utilata cu masina de spalat vase, plita electrica cu control touch - sticla neagra, cuptor electric, frigider, ETC.
    Living mobilat modern si utilat corespunzator.
    Interiorul casei are finisaje si amenajari de nivel superior,mobilată -Mobexpert .
    Casa are la parter un living open space cu bucatarie, WC ,dormitor cu 3 locuri de dormit și pod folosit ca loc de depozitat.
    Etajul unu are 2 dormitoare si baie cu dus.
    Mansarda este amenajata cu un dormitor cu vedere pe doua laturi.
    Casa este foarte bine pozitionata,bransata la toate utilitatile-(canalizare,fosa septica, apa curenta, lumina-bransament electric trifazic);
    Incalzirea electrica se face cu convectoare instalate in fiecare camera cu reglaj electronic al temperaturii si functie antiinghet.”Reglajul confortului se face independent în fiecare încăpere, ceea ce duce la eliminarea consumului nedorit și să nu uitam de latura ecologică a energiei. Nu trebuie sa se mai faca nici un fel de amenajare sau improspatare.
    Se vinde mobilata si utilata, asa cum se vede in poze plus multe alte lucruri.Este dotata cu electrocasnice și aparatura de foarte buna calitate.
    Apa calda menajera este asigurata de 1 boiler de 100 litri. Apa este pompata din fantana de 12 m adancime.
    CASA ESTE COMPLET MOBILATĂ-MOBEXPERT .
    Prețul vilei este 95000 euro/USOR NEGOCIABIL
    Pentru mai multe poze trimit pe watssap... multumesc pentru interes.

    Localizare
    Anunt apreciat cu
    Acorda o nota